Genovese pesto padažas 90g

  • APRAŠYMAS

    Daugybė šviežių ir kvapnių baziliko lapelių sukuria gryną simfoniją su tikru Pecorino sūrio skoniu. Tai natūraliausias pesto, kvepiantis vasara. Tipiškas garsus Ligūrijos padažas, ruošiamas iš originalių ingredientų, tokių kaip Genovese Bazilikas, itališki pušies riešutai, Grana Padano ir Pecorino sūriai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus. Šis šviežias Genovese pesto, pagamintas pagal senas tradicijas ir yra unikalus rinkoje nepasterizuotas ir nesterilizuotas, kurio tinkamumo laikas yra 2 metai kambario temperatūroje be jokių cheminių ingredientų. Jis gaminamas pagal tradicinį receptą, kuriame taip pat išlaikome tradicinę grūdėtųjų ingredientų tekstūrą. Be pasterizavimo ir sterilizavimo visada turime produktą, kuris išlaiko šviežiam Genovese bazilikui būdingą ryškiai žalią spalvą ir ką tik paruošto recepto gaivų skonį. Tai skoningas padažas prie makaronų, tokių kaip spagečiai, tagliatelle ar linguine, taip pat galima gardinti daržovių sriubas ir virtą mėsą. 

     

    SUDĖTIS

    Alyvuogių aliejus, Genovese bazilikas 25%, anakardžių riešutai, ypač tyras alyvuogių aliejus, druska, pinijos riešutai, Grana Padano sūris, ožkų Pecorino sūris, česnakas.

     

    MAISTINĖ VERTĖ 100g

    Energetinė vertė: 2482kj/602kcal, riebalai 60g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 9,0g, angliavandeniai 8,3g, iš jų cukrų 3,0g, baltymai 5,8g, druskos 3,3g.

     

    KILMĖ

    Italija