• APRAŠYMAS

    Brusketa yra skanus užkandis iš centrinės Italijos, kurio kilmė siekia XV a. Jį sudaro ant grotelių kepta duona, įtrinta česnaku ir užpilta alyvuogių aliejumi, druska, pipirais. Variacijos gali apimti aštrių raudonųjų pipirų, pomidorų, daržovių, pupelių, sūdytos mėsos ir (arba) sūrio užpilus.  Populiariausias receptas yra bazilikas, švieži pomidorai, česnakai ir svogūnai arba mocarela. Brusketa dažniausiai patiekiama kaip užkandis. Mūsų „Classic Bruschetta“ yra pagaminta iš pomidorų minkštimo, alyvuogių aliejaus, druskos ir pagardintas česnaku bei raudonėliu, kad suteikti stiprų aukštos kokybės žaliavų skonį kiekvienam kąsniui. Mūsų klientai labai vertina šio gaminio šviežumą, pagamintą iš daržovių sode nuskintų ir ką tik paruoštų ingredientų. 

     

    SUDĖTIS

    Itališki pomidorai 91%, svogūnai, alyvuogių aliejus, druska, raudonėlis.

     

      

    MAISTINĖ VERTĖ 100g

    Energetinė vertė: 308kj/74kcal, riebalai 5,1g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,8g, angliavandeniai 4,9g, iš jų cukrų 4,3g, baltymai 1,4g, druska 1,4g.