Loison
-
Loison Panettone nėra jokių abejonių yra Kalėdų stalo žvaigždė. Įprastos kempinės formos, kupolą primenančios mūsų Panettone sudedamosios dalys yra geriausi – tiek klasikiniai, tiek gurmaniški. „Loison“ gaminama saldi duona pagal Italijos konditerijos gaminimo tradicijas, pradedant nuo gaminamo raugo, kad gauti kruopščiai pagamintą aukštos kokybės produktą iš aukščiausios kokybės ingredientų.
Gamyba: natūralus ir lėtas procesas
Sudėtis: saugi ir švari. Mūsų amatininkų Panettone yra kvapnūs ir minkšti, praturtinta razinomis ir cukruota apelsinų žievele iš Sicilijos ir citrinų iš Diamante, Kalabrijos. Daugiau nei 30 metų Dario Loison bendradarbiauja su Slow Food asociacija ir naudoja jos prezidiumą pastaruosius 15 metų. Gamintojai labai didžiuojasi ir rūpinasi pasirinkdami ingredientus, iš kurių bus gaminamas geriausias Panettone. Naudojama griežta kontrolės sistema, kad būtų galima stebėti vidinius procesus, ypač kai tai susiję su žaliavomis, kurios, kai tik įmanoma, gaunamos vietoje. Visi pagrindiniai Top Line Panettone ingredientai yra švieži: Italijoje auginamų laisvai laikomų vištų kiaušiniai, riebi grietinėlė, sviestas ir kalnuose išgaunamas pienas. Šalia klasikinio Panettone, kurio šaknys yra Milano tradicijos galite pasirinkti gurmaniškus variantus, pasižyminčius originaliais ir unikaliais skoniais – tiek įdaru, tiek glajumi – ir įvairių dydžių.
1 - 7 iš 7