Maisto produktai su trumais

  • Nuo graikų ir romėnų laikų šie grybai Europoje buvo vartojami kaip delikatesai, kaip afrodiziakai bei kaip vaistai. Jie yra vieni brangiausių pasaulio natūralių produktų, neretai už svarą mokama nuo 250 iki 450 dolerių. Trumai yra apvalūs, karpoti, gali būti įvairių dydžių, nuo graikiško riešuto iki žmogaus kumščio, o jų rinkimo sezonas tęsiasi tarp rugsėjo ir gegužės.

    Trumai – šis žodis skamba kaip paslaptingas burinys, išskleidžiantis Italijos grybų paslaptį. Juos dar dažnai vadina „žemės auksu,” tai vieni iš rečiausių ir prabangiausių grybų pasaulyje. Trumai Italijoje yra kaip prabangūs deimantai, slypintys po žeme, o gurmanai, jų meistravimo žinovai, žino, kad tai tikras gastronominis lobis. 

    Tiems, kurie nori subtilaus ir prabangaus trumų skonio, mūsų maisto produktų su trumais linija pristato keletą ypatingų produktų praturtinančių kiekvieną patiekalą. Keletas produktų ir kremų su trumais gimė iš brandžios patirties, pagal griežtus rankų darbo metodus, naudojant tik aukštos kokybės žaliavas. Mūsų plačiame asortimente galima rasti kremus su trumais, baltųjų trumų alyvuogių aliejus, sviestą su šiuo brangakmeniu, aštrius čili pipirus ir tagliolini. Visi šie produktai patenkins net išrankiausius gurmanus.